Ilir Meta konferencë në 18:30 mbi konfliktin Llalla-Lu

Konflikti mes ambasadorit të SHBA-ve dhe Prokurorit të Përgjithshëm është ende në diskutim. Mësohet se në 18:30, Kryetari i Kuvendit Ilir Meta do të dalë në një konferencë shtypi.
Më herët gjatë ditës, Meta kërkoi zyrtarisht shpjegime nga kryeprokurori për kandidatët për KED.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here