Një diskutim i ashpër me policin, gruaja e godet fort në fytyrë (Video)

Një grua pa asnjë problem ka goditur policing e trafikut, pas një diskutimi të ashpër. Ajo e ndoqi punonjësin dhe e goditi pa mëshirë, ndërsa ai e paralajmëroi për veprimin. Në video dallohet që gruaja nuk po kontrollonte dot veten, kështu që dia persona ndërhynë. Shumë njerëz kanë kritikuar sjelljen e gruas kineze, duke kërkuar masa ndaj saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here