Funksione sekrete të Android që 90 % e përdoruesve nuk i dinë

Nëse zgjedhni një background të mbyllët, bateria juaj do të qëndrojë më gjatë. Kjo nuk është veti e të gjitha pajisjeve Android, por tashmë funksionon në shumicën e smartfonëve dhe tabletëve Samsung.

Jo vetëm që mund të lexoni artikuj, ato edhe mund ti dëgjoni nëse keni Android. Prandaj nëse preferoni që një informatë ta dëgjoni në vend se ta lexoni shkoni në Settings -> Accessibility dhe bëni on opsionin Text-to-Speech Output.

LEXO EDHE:  Skandali, Abcom lë pa shërbim klientët në Tiranë pa asnjë paralajmërim
Kliko per me shume info

Nëse doni që përkohësisht t’ia jepni telefonin dikur tjetër dhe të mbani të dhënat tuaja konfidenciale, përdorni Guest Mode. -transmeton arbresh. Shkoni te ikona e përdoruesit në këndin e djathtë. Do të paraqitet Add guest ikona dhe ju do ta keni mundësinë të zgjedhni veprimet që i lejohen personit që ka telefonin tuaj.

LEXO EDHE:  Cfarë po zbulohet?! NASA nis anijen kozmike drejt planeteve të reja

4. Njerëzit me shikim të dobër nuk e kanë idenë se sa shumë do të ju ndihmojë kjo veçori. Shkoni në Settings -> Accessibility -> Magnification gestures dhe pastaj do ta keni mundësinë të zmadhoni çdo pjesë të ekranit me një prekje.

Sigurisht loja sekrete. Duke fikkuar me Android 2.3 Gingerbread, Google ka vendosur një dhuratë sekrete për të gjithë përdoruesit e këtyre pajisjeve. Gjetja e saj mund të jetë e vëshitrë. Ndiqni këto udhëzime: Shkoni në Settings, pastaj About phone ose About table. Klikoni shpejt verzionin Android disa herë dhe do të paraqitet një marshmallou në ekran. Prekni përsëri dhe do të hapet mini loja speciale.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here