Filmohen duke ecur kundërvajtje, Policia u heq patentat tre shoferëve në Tiranë

Policia e Tiranës ka hequr 3 leje drejtimi në kryeqytet, pasi shoferët janë filmuar duke lëvizur kundërvajtje.

Fillimisht Policia i ka filmuar duke lëvizur kundërvajtje dhe më pas i ka ndaluar dhe u ka raportuar se do tu hiqet leja e drejtimit. Policia prej ditësh ka filluar të zbatojë këtë mënyrë të re për të kapur “mat” shoferët në kryeqytet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here