Femrat “tmerr” në timon, ja pse kjo video po bën xhiro në internet

Kjo grua që shihni në video jo gjithnjë ka gjetur vend përpara shtëpisë së saj për të parkuar, por edhe atëherë që ka gjetur, ka hequr të zitë e ullirit për të parkuar aty.

Në këtë video të filmuar me kamera nga një person i cili shihte nga dritarja e banesës së tij në veri të Londrës. Gruas iu deshën plot 8 minuta dhe të bënte 35 manovra për të gjetur pozicionin e duhur të makinës. Aq shumë zgjati sa dhe shkaktoi trafik rrotull saj, me shoferët e tjerë që prisnin të kalonin.

“Nuk mund ta besoja atë që pashë. Ky ishte dështimi më i madh në të parkuar që kam parë ndonjëherë”, tha personi që e filmoi këtë skenë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here