3 gjërat e thjeshta që femrat duan më shpesh në shtrat, por meshkujt i anashkalojnë

Sipas një studimi femrat duan dashuri dhe jo vetem seks. Ato duan të kenë kontakt të gjatë me sy, të shijojnë puthjen dhe të qëndrojnë për një kohë të gjatë me partnerin.

1. Më shumë kontakt me sy
Femrat ankohen se partnerët e tyre nuk i shikojnë mjaftueshëm ato në sy. Ato ndihen të lënë mëjanë, pasi ata mbyllin sytë gjithë kohës, ose shohin vetëm disa pjesë të trupit të tyre … gjë e cila i bën ato të ndjehen si një copë mishi!

Kliko per me shume info

2. Qëndroni pavarësisht çdo gjëje
Seksi për gratë është shpesh një vend për çlirimin e stresit, ndaj edhe në ato momente atyre e u dhemb e kaluara, plagët emocionale dhe qajnë. Ju lutem mos i gjykoni, mos e merrni për personale.

3. Qëndroni të hapur
Shumë gra nuk kanë asnjë ide se ato mund të kenë multi-orgazma, sepse mashkulli i tyre nuk qëndron më pranë tyre. Qëndroni të lidhur me njëri –tjetrin, kështu që mund ta shqyrtoni më gjatë natyrën erotike të femrave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here