Ekspertët këshillojnë, ja çfarë duhet të bëni që të kënaqeni plotësisht gjatë marrëdhënieve seksuale

Marrëdhëniet seksuale jo gjithmonë janë të suksesshme, dhe për këtë ndikojnë shumë faktorë. Mosha, shëndeti, jetesa, dhe e fundit, por më e rëndësishmja, ajo se si ndjeheni në marrëdhënie.
Edhe pse ka shumë shtesa që mund ta rrisin epshin tuaj, ju duhet ta dini se çfarë ju duhet në të vërtetë.
Studime të shumta zbulojnë se mungesa e hekurit mund të ketë një ndikim të keq në epshin tuaj, duke përfshirë mundësinë për të arritur orgazmë.
Një studim konfirmoi se gratë të cilat morën hekur për të mbushur mungesën, kishin një përmirësim të mahnitshëm në jetën e tyre seksuale.
Ushqimet e pasura me hekur, si mishi i kuq, ushqimet e detit, fasulet, dhe perimet si spinaqi ju ndihmojnë që të plotësoni mungesën e hekurit.
Ushqimet e tjera të cilat mund të përmirësojnë jetën tuaj seksuale janë edhe djathi, qumështi, vezët, bananet, pjeshkat, arrat, lajthiat dhe kikirikët.
Në fakt, të gjitha këto rrisin nivelin e dopaminës, një substancë përgjegjëse për rritjen e dëshirës seksuale.
Për më shumë, çokollata e zezë rritë nivelin e serotoninit, apo hormonit të lumturisë, duke çuar në një epsh më të fortë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.