Ekspertët këshillojnë, kjo është koha më e përsosur e javës për të bërë seks

Ekspertët këshillojnë për orarin e duhur për të pasur seks perfekkt. Sipas një hulumtimi, të dielën në 9 të mëngjesit është koha më e artë për të bërë seks.
Studimi u krye nga Superdrug, i cili pyeti 2,000 njerëz përreth Britanisë për dhjetë kohët më të preferuara për të bërë seks.
Çuditërisht, njerëzit pëlqejnë të bëjnë seks edhe të premteve dhe shtuneve mbrëma, transmeton Gazeta Express.
Kështu, sipas këtij studimi, top dhjetë kohët për të bërë seks gjatë javës janë:
1. Të dielën, 9:00 paradite
2. Të shtunën, 10:30 pasdite
3. Të shtunën, 11:30 pasdite
4. Të premten, 10:30 pasdite
5. Të shtunën, 10:30 paradite
6. Të shtunën, 11:30 paradite
7. Të premten, 10:30 pasdite
8. Të shtunën, 11:15 pasdite
9. Të shtunën, 9:30 pasdite
10. Të dielën, 9:30 pasdite

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here