Dashuri e vërtetë mes 106- vjeçares dhe bashkëshortit të saj 66- vjeç (Foto)

Dashuria e vërtetë nuk njeh moshë! Kështu  tregon cifti mes një gruaje 106-të vjeçare dhe një burri 66-vjec. Valdemia Rodriguez i ka thënë po propozimit për martesë nga 66 vjeçari Aparecido Dias Jacob dhe më pas janë martuar në një ceremoni.
Dy te vjetrit që bashkë arrijnë moshën 176 vjeçare, janë martuar azilin e pleqve Nossa Senhora Fatima në jug të Brazilit, dhe ishin të determinuar që ta dëshmojnë se nuk është kurrë vonë që të bëhesh bashkë me shpirtin tënd binjak, shkruan Daily Mail.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.