Çështja CEZ, Shkëlzen Berisha: S’dëshmoj para një personi të dënuar për shpifje

Ka dështuar seanca për dhënien e dëshmisë së djalit të ish-Kryeministrit Sali Berisha në Komisionit parlamentar Hetimor për çështjen CEZ. Shkak u bë pretendimi i Shkëlzen Berishës për konflikt interesi të kreut të komisionit, Taulant Balla.

Berisha tha se nuk mund të betohet përpara një personi që është dënuar për shpifje.

Kliko per me shume info

DEBATI

Shkëlzen Berisha: Betimi nuk mund të bëhet para një të dënuari për shpifje. Ti je kryetari i seancës, çohu prej andej. Je në konflikt të hapur interesi.

Balla: Nuk jam në konflikt interesi as me ty as me babin tënd, as me askënd.

Shkëlzen Berisha: Je borxhli

Balla: Nëse nuk bën betimin dëshmia juaj nuk ka vlerë dhe duhet të largoheni.

Shkëlzen Berisha: Nuk bëj betimin.

Balla: Ke frikë të bësh dëshmi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.