Ç’po ndodh në botë?! Putin urdhëron forcat ajrore: Bëhuni gati për luftë

Presidenti rus, Vladimir Putin, në kuadër të rritjes së gatishmërisë luftarake i ka kërkuar ministrit të Mbrojtjes që të kontrollojë trupat që të jenë gati në rast lufte.

“Në përputhje me vendimin e Komandantit Suprem të Forcave të Armatosura, një kontroll i parakohshme u është bërë Forcave Hapësinore, ku kemi filluan për të vlerësuar gatishmërinë e agjencive të kontrollit dhe trupave për të kryer detyrat dhe trajnimet luftarake,” tha ai, sipas TASS.

Kliko per me shume info

“Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet këtij alarmi për luftë, dhe gatishmërisë për vendosjen e sistemeve të mbrojtjes ajrore për të zmbrapsur agresionin,” shtoi ministri i Mbrojtjes, Shoigu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.