Cfarë po ndodh në SHBA? Arrestohen qindra emigrantë

Policia amerikane ka nisur një aksion të gjërë për kapjen dhe arrestimin e emigrantëve në SHBA.

Bëhet me dije se janë arrestuar qindra persona që kanë hyrë në mënyrë të jashtligjshme në SHBA. Autoritetet amerikane shprehen se pas hetimeve, shumica prej tyre kanë kryer vepra penale si përdhunime të fëmijëve, vjedhje, apo përplasje fizike.

Kliko per me shume info

Gjithashtu, autoritetet amerikane njoftojnë se ky aksion nuk është marrë si pasojë e vendimit të presidentit Trump.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.