“Akoma nuk e ke zgjedhur hotelin?”, vajza “turpëron” djalin për Shën Valentin

Një bisedë e bërë sot para pak minutash mes një djali dhe një vajze na tregon një situatë qesharake të zhvilluar në aplikacionin Viber.
Djali e pyet vajzën se ku ta zgjidhte hotelin, për të festuar ashtu siç duhej ditën e Shën Valentinit, por vajza habitet nga kjo pyetje dhe i thotë e habitur: “Akoma nuk e ke zgjedhur?”.

Më tej biseda vazhdon akoma me një tjetër pyetje qesharake, ku djali e pyet për llojin e marrëdhënies që do të kishin në hotel. Në vijim do të gjeni fotot e bashkëbisedimit.joq

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here