Ja si duhet t’i vendosni zinxhirët e makinës

Bora dhe akulli janë një ndër shkaktarët kryesorë të aksidenteve që ndodhin në dimër.

Ndaj dhe është e këshillueshme që të përdoren zinxhirët në akset ku dëbora ka shtruar, por një pjesë e mirë e shoferëve nuk dinë se si t’i vendosin.

Për këtë mund t’ju ndihmojë kjo video, e cila tregon me detaje nxjerrjen e zinxhirëve nga kutia dhe vendosja tek gomat.

Vendosni zinxhirët për një udhëtim më të sigurt!

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Ditët e muajit kur femrat e duan më shumë seksin, kur janë të gatshme të tradhtojnë

Femrat lirojnë aromën, së cilës meshkujt nuk mund t’i rezistojnë, por edhe ...