Votimi elektronik, pas debateve opozita braktis Komisionin e Reformës

Opozita braktisi Komisionin per Reformen Zgjedhore, pas debateve ne lidhje me votimin elektronik. Gjatë mbledhjes së komisionit të posaçëm parlamentar për reformën zgjedhore, palët e ndryshme politike, diskutuan mbi mënyrën se si mund të aplikohet votimi elektronik.

Perfaqesuesit e Partise Demokratike dhe opozites, kërkuan ekspertizë nga ekspertët e IT-ve, por për kreun e grupit parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, ekspertiza është e gatshme, ajo e vitit 2012.

LEXO EDHE:  Korrupsion edhe në Këshillin e Evropës?! Fonde të dyshimta, pagesa të dyshimta
Kliko per me shume info

Ai tha se duhet ekspertizë ndërkombëtare pasi Shqipëria nuk ka ekspertët të posaçëm në fushën e zgjedhjeve dhe modelet thjesht adaptohen.

Pas debateve mbi mënyrën se si do të procedohet për votimin elektronik, deputetët e opozitës kanë braktisur mbledhjen e komisionit të reformës zgjedhore.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here