Votimi dhe numërimi elektronik, mblidhet sot komisioni i reformës zgjedhore

Komisioni i reformës zgjedhore ka caktuar ditën e sotme, në orën 12:30, në mbledhjen e parë për këtë vit. Bëhet me dije se në këtë mbledhje do të diskutohet votimi e numërimi elektronik si dhe mundësimi i votimit të emigrantëve.
Deri tani ky komision nuk ka marrë asnjë vendim për ndryshimet në kodin zgjedhor.
PS në mënyrë të prerë ka hedhur poshtë mundësinë se në zgjedhje mund të aplikohet votimi dhe numërimi elektronik.
Sakaq opozita ka deklaruar se do të marrë pjesë në zgjedhje, por në rast cënimi të standarteve ka paralajmëruar mospranim rezultati.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here