Vjen ndryshimi i shumëpritur në WhatsApp

Aplikacioni Whatsapp ka sjellë një risi që të gjithë përdoruesit e kanë pritur.

Pas publikimit të lajmit se mund të dërgoni mesazhe dhe kur nuk keni lidhje interneti, tashmë rrjeti më i madh i mesazheve fokusohet tek mesazhet që pendoheni që i keni nisur, apo i keni nisur gabim dhe doni t’i fshini.

Kliko per me shume info

Në versionin e tij Beta, pra jo përfundimtar, është tashmë funksioni që e fshin mesazhin nëse ai që i dërgohet nuk e ka parë ende. Për alternativë është e mundur të modifikosh edhe tekstin e mesazhit.

Ky funksion aktualisht përdoret në platformën Telegram dhe BBM të BlackBerry. Ndërkohë Whatsapp ka paralajmëruar se do të shtojë edhe një opsion tjeter.

WhatsApp do të fusë edhe “gjurmimin” e miqve, për të lehtësuar takimet apo eventet e personave në grup. Përdoruesit mund të zgjedhin të tregojnë vendndodhjen e tyre në kohë reale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.