Temperatura -27 gradë në këtë vend të Shqipërisë, ngrijnë edhe lumenjtë

Instituti i Gjeo-Shkencave në raportin e tij për ditën e dielë informon se temperatura më minimale, pra në vlerat negative, është shënuar në Vermosh, – 27 gradë celcius.

Gjithashtu sot temperaturat e ulëta kanë shkaktuar dhe ngrirjen e ujërave të lumit Drin. Siç edhe duket në foto, realizuar sot, lumi ka ngrirë aq sa akulli mban edhe njerëzit.
Për sinoptikanët, e diela është dita e fundit me temperatura kaq të ulëta në vendin tonë.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here