Publikohen udhëzimet e Maturës Shtetërore 2017

Dy ditë përpara përfundimit të vitit, Ministria e Arsimit dhe Sportit ka bërë të ditur si do të funksionojë për Maturën Shtetërore 2017, organizimi dhe zhvillimi i provimeve.
Duket se asgjë nuk ka ndryshuar nga udhëzimet e Maturës Shtetërore së vitit të kaluar. Ndryshe nga ç’u përfol, provimet me zgjedhje nuk janë hequr dhe sërish kërkohet kombinimi i tyre për të dhënë shumën e krediteve 8 dhe numri i tyre ngel po 2.
Gjuha e huaj me detyrim dhe këtë vit do të hartohet në nivelin B1, ndryshe nga gjuha e huaj me zgjedhje e cila do të jetë po e nivelit B2.
Për t’u konsultuar më tej me udhëzimet, mund të klikoni këtu.

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Pushtohet Fieri, ja çfarë po ndodh

Banorët e Fierit janë vendosur pranë bashkisë së qytetit, duke protestuar. Mësohet ...