Tremben nga makina, ja veprimi mizor i deleve kundrejtë bareshës(Video)

Kafshë të nënshtruara që preferojnë të rrijnë në tufë, të buta dhe të qeta, por në këtë video shfaqen një ‘’djall’’ i vërtetë. Bëhet fjalë për delet. Një video, e cila mendohet se është filmuar në në një fshat të Gjermanisë, disa pamje dramatike, tregojnë sesi një tufë delesh sulmojnë bareshën duke e hedhur në tokë, pasi frikësohen nga një makinë.
Pasi kopeja largohet në anën tjetër të rrugës, një dash i madh kthehet për ta “sakatuar” atë sërish.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here