E rrallë, shtatlarti “pa rrip” gjobitet në shkelje të Kodit Rrugor!

Elsid Dapi nuk është një person si gjithë të tjerët. Ai është 1.97 cm i gjatë ndaj dhe një raport mjekësor i bën të detyrueshëm mospërdorimin e rripit të sigurisë në makinë.

Kliko per me shume info

Megjithatë Elsidi tregon, se është gjobitur, pasi një police e gjeti pa rrip sigurie. Eksperti rrugor Gëzim Hoxha, duke cituar kodin rrugor shpjegon, se rasti i Elsid Dapit, me gjatësi mbi 1.90 cm hyn në ato raste përjashtimore, kur nuk përdoret rripi i sigurisë, që më shumë do ta dëmtonte, sesa mbronte këtë kategori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.