Turisti shqiptar bie pre e vjedhjes, i marrin 7500 euro dhe pasaportën në restorant

Dy persona i kanë vjedhur një turisti shqiptar një shumë prej 7.500 euro dhe pasaportën në Frankfurt të Gjermanisë. Turisti shqiptar ka qenë në një restorant së bashku me të shoqen, teksa cantën e tij me 7.500 euro dhe pasaportën e kishte varur prapa karriges ku ishte ulur.

Në momentin kur është cuar për të ikur, shqiptari ka vënë re se nuk ishte më aty. Policia po mbikëqyr kamerat e sigurisë së restorantit.
Dyshohet se vjedhjen e kanë bërë dy persona që kanë kaluar dy herë pranë tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.