Shokuese/ Një 15-vjeçare filmohet në banjon e shkollës duke kryer marrëdhënie me 25 djem

Një nxënëse e shkollës së mesme, rreth moshës 15, është filmuar nga të tjerët teksa po kryente marrëdhënie seksuale me shumë meshkuj në banjon e shkollës. Të paktën një nxënës tjetër ka marrë masën e disiplinës pasi policia tha se 25 djem janë parë duke hyrë dhe dalë në banjo në shkollën në South Fort Myers në Fort Myers në Florida. Nuk dihet identiteti i vajzës, ndërsa  raportohet që janë marrë masa drastike për rregullat e shkollës.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.