Rruga e Kombit në Kalimash e kalueshme me zinxhir

Problemet e dëborës dhe ngricave ende nuk janë normalizuar në veri dhe verilindje të vendit. Njoftimi i fundit informon se në Rrugën e Kombit nga Repsi në Kalimash bëhet vetëm me zinxhirë pasi ka prezencë ngricash. Porblemet ende vazhdojnë dhe në qarkun e Lezhës, ku janë të bllokuara Njësitë Administrative të Fanit, Selitës, Oroshit dhe Kaçinarit në Mirditë.
Trashësia e dëborës varion nga 20 deri në 100 cm, ndërsa në fisa fshatra vijojnë të jenë të bllokuara.
Mjetet e firmës kontraktore është në punë gjatë 24 orëve duke hedhur kripe. Në Lezhë është bllokuar Njësia Administrative e Ungrejt.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here