Publikohet renditja e 15 gjimnazeve më të mira në Tiranë, ja kush kryeson listën

Drejtoria Arsimore e Tiranës publikoi së fundmi renditjen e shkollave të mesme më të mira në Tiranë për vitin shkollor 2015-2016.

Vlerësimi i 39 shkollave të mesme publike u krye bazuar në kritere si: nota mesatare e provimeve të maturës, frekuenca e orëve të mësimit, përqindja e nxënësve të larguar përkundrejt atyre të regjistruar në fillim të vitit shkollor, rezultatet e mësuesve në provimet e kualifikimit etj.

Klasifikimin e shkollave publike e kryeson gjimnazi “Sami Frashëri”, i cili ndiqet nga “Ismail Qemali”, “Qemal Stafa”, “Petro Nini Luarasi” dhe “Andon Zako Çajupi”.
Renditja
1. Sami Frashëri
2. Ismail qemali
3. Qemal Stafa
4. Petro Nini
5. A.Z.Cajupi
6.Partizani
7.Myslym Keta
8. Arben Broci
9.Sinaj Tafaj
10. Besnik Sykja
11.Sander Prosi
12.Eqerem Cabej
13.Abdulla Keta
14.Aleks Buda
15.K.Kristoforidhi

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Zbulimi i fundit në Greqi: Shqiptarët shpëtuan këtë sektor të ekonomisë

Në kulmin e krizës ekonomike që ka pllakosur vendin, janë emigrantët shqiptarë ...