Kritikat, reagon Mariah Carey: Jeta nuk shkon sipas planit

Këngëtarja me famë botërore, Mariah Carey, vazhdon të kritikohet ashpër për dështimin që pati performanca e saj në skenën e koncertit për Vitin e Ri, në “Times Square” të Nju-Jorkut.
Në mediat amerikane, si CNN dhe Fox, mbahen debate nëse Carey e ka humbur vokalin e fuqishëm që e karakterizonte karrierën e saj muzikore.
Mirëpo, Carey ka reaguar në “Twitter”, duke iu thënë kritikëve se “jeta nuk shkon gjithmonë sipas planit”, raporton Reuters.
Gjatë paraqitjes në koncertin e Vitit të Ri në Nju-Jork, ajo disa herë e ka ndërprerë performancën e këngës së saj “Emotions”, ndërsa menaxherja e Carey ka fajësuar organizatorët që nuk kanë pasur pajisjet e zërit siç duhet.
Ajo çfarë është kuptuar tjetër është që këngëtarja është përpjekur të këndojë dhe “playback”, ndonëse nuk ia doli ta çonte performancën gjer në fund.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here