Publikohen emrat e kandidatëve nga Avokatia e Shoqëria Civile për KLP e KLGJ

Avokati i Popullit ka publikuar të martë emrat e kandidatëve që kanë shprehur interesin për t’u anëtarësuar pranë Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe atij të Prokurorisë.

Emrat e kandidatëve për këto institucione, që krijohen në kudër të reformës në drejtësi, kanë ardhur nga dy sektorë të ndryshëm, ai i Avokatisë dhe Shoqërisë Civile.

Kliko per me shume info

Lista me kandidatë për anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor nga Avokatia:

1-Saimir Vishaj
2-Alban Toro
3-Fatos Lazimi
4-Sokol Lamaj
5-Sinan Tafaj
6-Ermir Mema
7-Ismail Uka
8-Arben Prifti
9-Vjollca Pustina
10-Aleksandër Raspopi
11-Simon Vorfi
12-Arben Spaho
13-Albens Tabaku (Ka Hequr Dorë Nga Aplikimi)
14-Gent Sinani
15-Arben Vani
16-Betula Toto
17-Gëzim Allaraj

Lista me kandidatë për anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor nga shoqëria civile:

1-Bledar Ilia
2-Naureda Llagami
3-Ermira Deçka

Lista me kandidatë për anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga Avokatia:

1-Nurihan Meta (Seiti)
2-Kozma Jano
3-Floreta Gjini
4-Aleksandër Raspopi
5-Vjollca Pustina
6-Simon Vorfi
7-Besim Peka
8-Arben Spaho
9-Ismail Uka
10-Veronika Vangjeli
11-Suela Sukja
12-Betula Toto
13-Gëzim Allaraj

Lista me kandidatë për anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë nga shoqëria civile:

1-Bledar Alia
2-Mevlut Derti
3-Drita Avdyli
4-Plarent Ndreca
5-Arban Tutulani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.