Në një kontroll për celularin e vjedhur, policia u bën zbor pasagjerëve në Berat

Policia e Beratit ka zbritur të gjithë pasagjerët në një autobus dhe i ka kontrolluar me radhë, pasi u denoncua vjedhja e një telefoni. Autobusi urban i linjës Uznov-Kombinat në qytetin e Beratit është ndaluar nga policia mëngjesin e sotem dhe të gjithë udhëtarët janë kontrolluar me radhe. Dikujt i kanë vjedhur një smartfon të teknologjisë së fundit, ndoshta iPhone 6 apo 7. Duke qenë se sinjalizuesi GPS ishte ende ndezur, pronari i sendit të humbur ka lajmëruar policinë për të gjurmuar e për të gjetur se ku ndodhet apo kush e ka vjedhur iPhonin. Por, telefoni nuk u gjend.

Vjedhja e një celulari ka vënë para përgjegjesisë policinë, e cila ka Duket se kjo procedurë ende vijon, ndërsa nuk është gjetur smartfoni i teknologjisë së fundit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.