Si t’i bëni përshtypje dikujt që në takimin e parë

Përshtypja e mirë tek dikush që sapo e keni njohur është dicka e vështirë. Sipas ekspertëve, 85 për qind e suksesit tuaj nuk vjen nga njohurit, por nga aftësia për t’u lidhur me njerëzit e tjerë, duke fituar besimin dhe respektin e tyre.
Edhe nëse qëndrimi i juaj me ndonjë person të panjohur më parë do të zgjasë vetëm disa sekonda, ai do të arrijë që të krijojë një lidhje me ju dhe të ketë një përshtypje për ju.
Mirëpo, janë disa shkathtësi që nëse i përdorni do të arrini që ta impresiononi dikë që në takimin e parë, qoftë edhe nëse ai takim zgjatë vetëm 30 sekonda.
Respektojeni kufirin e bashkëbiseduesit
Aftësia për të qenë konsistent është çelësi
Jini të kujdesshëm me gjuhën e trupit
Qëndroni pozitiv
Bëhu kurioz, mendjehapur dhe i interesuar
Flisni me qëndrime personale

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Psikologët këshillojnë: Ja filmat për të rritur të cilat duhet t’i shihni patjetër. Arsyeja?

Psikologët këshillojnë shumë cifte që të ndjekin filmat për të rritur. Sipas ...