Përgjigjen psikologët: Ja përse gratë ndahen nga meshkujt që i dashurojnë

14
Kliko per me shume info

Historitë e dashurive të mëdha shpesh herë kanë një fund të hidhur. Gratë detyrohen që të largohen nga dashuria e tyre për shumë arsye. Por ekziston një arsye e veçantë të cilën çdo mashkull duhet ta dijë: gratë largohen kur mashkulli i tyre nuk është prezent.
Ai vazhdimisht është duke punuar, duke luajtur video-lojëra, duke shikuar televizor, duke peshkuar… lista është e gjatë. Por, këta nuk janë meshkuj të këqij! Përkundrazi, ata janë meshkuj dhe baballarë të mirë. E mbështesin familjen, janë të mirë, por i konsiderojnë të garantuara gratë e tyre. Ata nuk janë present.

Meshkuj, duhet të keni parasysh se gratë tuaja nuk janë pronë e juaja. Ato nuk ua kanë borxh shpirtin! Ato kanë nevojë për prezencën tuaj, të qëndroni pranë tyre, t’i mbështetni në çdo gjë, t’ju ndihmoni me punët e shtëpisë.

Kliko per me shume info

Ato dëshirojnë të diskutojnë për gjërat që i preokupojnë ato dhe ju duhet t’i dëgjoni!

Nëse veç nuk dëshironi që gruaja juaj të kërkojë divorc, atëherë kushtoni vëmendje të plotë asaj!


Kliko per me shume info
Kliko per me shume info

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here