OSHEE tetë fidera me difekte në gjithë vendin

Sipas të dhënave të fundit të OSHEE-së, tetë fidera janë me defekt ndërsa vijon puna në terren e punonjësve.

Pa energji aktualisht kanë mbetur Cërrujë në Gramsh, fshati Cemericë në Korçë, në Fier lagjet Qenas, Kastriot dhe 16 prilli, fshati Gorisht në Vlorë. Ndërsa në Kukës, pjesërisht Fajzë , Shemri , Qarr , Antenat/Has, pjesërisht Lekbibaj, Rragam, Qytet Fierzë.

Kliko per me shume info

Në Shkodër, Arrës, Miliska , Iballë/Puke si dhe Lagjet Dushkë dhe Zvinë në fshatin Berishë, Lagjet:Dobraç,Rus, Kiras, policia, F.N.Sh/Shkodër. Në Burrel pjesërisht lagjet Ish.Grumbullimi, Kulla Spital dhe fshatrat Plloxhan, Tomin, Pjesërisht Ish. Kom. Tomin)Ujësjellësi Peshkopi.

Energjia është rikthyer në Gostivisht të Ersekës, u vendos në punë kabina Puna 5 në Tiranë që furnizon konsumatorët pranë drejtorisë së policisë dhe fshati Gërmenj në Kavajë.

Grupet e terrenit të OSHEE-së po punojnë për riparimin e defekteve në kohë sa më të shpejtë dhe rikthimin e energjisë elektrike tek të gjithë abonentët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.