“Nostradamusi italian” shokon: Bora do të na vrasë të gjithëve!

55
Kliko per me shume info

Bora ka pushtuar të gjithë Europën, dhe ky është një rrezik. Të paktën kështu është shprehur Matteo Tafurin i njohur si “Nostradamusi italian”.
Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo do të sjellë fundin e botës. Media italiane shkruajnë se kjo zonë, nën pushtetin e borës, është një ngjarje e rrallë.
Matteo Tafuri njihet si filozof dhe astrolog, që ka lindur më 8 gusht 1492 në Soleto dhe ka vdekur më 13 qershor 1582.
Matteo Tafuri është i njohur për aftësitë e tij okulte dhe parashikuese.

Kliko per me shume info
SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here