Enrique: Me thoni nje ndeshje ku Lionel Messi nuk ka qene vendimtar

Trajneri i Barcelonës, Luis Enrique, është dashur të përballet me dy rrugë ujore, të cilat kohët e fundit janë hapur në klub dhe janë në rrugën e tyre për një përmbytje.

E para për shkak të një deklarate të drejtorit të përgjithshëm të klubit, Oscar Grau, e cila nënkuptonte se trajtimin e rinovimit të Leo Messit kishte për ta përdorur në “sens të përbashkët”.“Unë nuk e di atë që ju thotë CEO, sepse nuk lexoj dhe shoh asgjë para ndeshjeve, por Messi përbën gjithçka. Kjo është e qartë. Më tregoni një ndeshje ku Messi nuk ka qenë vendimtar? Kjo është ajo që dua të nënvizoj. Messi duhet të vazhdojë shumë vite këtu dhe njerëzit t’u gëzohen magjive të tij.” Gjithashtu, “Lucho” ripërsëriti vërejtjet e tij në konferencë për ndeshjen e parë kundër Athletic, në lidhje me arbitrimin: “Nuk ka rëndësi se çfarë thoni ju, por ajo që dua të bëjë të qartë është se të gjithë kanë thënë se Pique ishte pozitiv me deklaratat e tij.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.