Lexoni 15 mesazhet qe do të ”ndezin” fantazinë e partnerit tënd

Mesazhet janë një mënyrë shumë e mirë për ta bërë për vete partnerin tënd. Po ashtu, do t’ju ndihmojnë të afroheni me njëri-tjetrin pasi keni ditë pa u takuar.
1. Po i provoj sytjenat. Nuk po mund të vendos cilat më rrinë më mirë dhe po e kërkoj mendimin tënd.

2. Nuk e di a është kjo normale, mirëpo po më dridhen gjunjët çdo herë kur më prek.
3. Të dashuroj. Tani.

Kliko per me shume info

4. Krevati është i zbrazët pa ty.

5. Çfarë ke veshur? Dua të di çka do të të zhvesh më vonë nga ti.

6. Më skuqen faqet kur më bie në mend se çfarë më bëre mbrëmë. Rundi tjetër sonte?

7. Më imagjino a) lakuriq, b) në vaskë, c) së bashku.
8. Kam darkuar dhe tani më duhet deserti. Merr me vete ëmbëlsirë dhe rrobat të cilat zhvishen lehtë.

9. Lajmëro shefin që do të vonohesh në mëngjes në punë, sepse natën nuk do të ketë gjumë.

10. Sapo kam bërë dush dhe isha e detyruar t’i dërgoj porosi një bandilli seksi të cilin e njoh. Nuk arrita as të vishem.

11. Nuk ke ide sa më ndez.

12. “Eja sa më parë në shtëpi dhe do të t’i tregoj të gjitha 50 nuancat gri”.
13. “Kam veshur fustanin mini më të shkurtër që kam në dollap. Duhet patjetër të më ndihmosh ta zhvesh”.

14. Mos u lodh shumë në punë, sonte të nevojitet më shumë energji.

15. Po ushtroj jogë. Lakuriq. Dëshiron të shikosh sa jam fleksibile. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here