Lëshon gazra në ashensor, njerëzit humbin kontrollin për shkak të erës (Video)

Një eksperiment paksa qesharak së fundmi ka zbavitur shumë njerëz, përvec atyre që ishin pjesë e tij. I zhvilluar në ashensor, eksperimenti përfshinte disa persona, ku njëri prej tyre bën sikur vuan nga diarreja dhe lëshon gazra në prani të njerëzve të tjerë. Ai uleret duke thënë se nuk mund të durojë më dhe duhet me patjetër që të shkojë në tualet dhe bën sikur do që të hapë ashensorin për të dalë.
Njerëzit humbin komplet kontrollin dhe i kërkojnë që të ndalojë, për më tepër shikoni videon e mëposhtme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.