Kush bën seks më të mirë dhe më shpesh: biondet, brunet apo flokë kuqet?!

E dini se ngjyra e flokëve të femrave ndikon në performancën e tyre seksuale?! Këtë përfundim e ka nxjerrë një studim i kryer nga portali ‘Match” i cili mori në shqyrtim mbi 600 femra, me ngjyra flokësh të ndryshme, pa bërë diferencë nëse ishin të lyera apo natyrale.

Përfundimi doli se femrat bionde mendojnë më shumë për seksin gjatë javës, e pas tyre vinin ato brune e më pas ato me flokë të kuqe. Gjithashtu hulumtimi shtoi se femrat bionde kanë më shumë partnerë se ato brune e flokë kuqe.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here