20 persona bllokohen në kullën 38 metra të lartë në SHBA

Një problem mekanik ka bllokuar platformën e kullës 38 metra të lartë në SHBA, duke bllokuar 20 persona . Fatmirësisht nuk të plagosur.

U deshën shumë orë dhe ndërhyrja e forcave zjarrfikëse për të zbritur në tokë 20 personat, të cilët mbetën të bllokuar në kullën panoramike, të parkut të lojërave të Knott’s Berry, në Kaliforni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.