Kallashi më ‘’Hot’’ se kurrë, nuk do ta besoni se çfarë ka publikuar (Foto+16)

Donjeta Konsumi nuk ndalet! Këtë herë kalon të gjitha caqet. Me një foto tejet provokuese, ajo ka tronditur të gjithë. Ajo jo vetëm që i ka tronditur, por dhe i ka bërë kuriozë, pasi foton e ka vendosur foto profile në Instagram, kështu nuk është e mundur që fotoja të shihet e madhe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here