Grabiti farmacinë, autori kërcënoi me armë punonjësen

Një 20 vjeçar dyshohet se është autori i grabitjes së farmacisë më rrugën “Siri Kodra” i cili ka marrë një sasi të vogël parash të xhiros ditore. Sot zbulohen detaje të reja. Mësohet për më tepër se autori, ka qenë me kapuç.
Ai ka shkuar pranë farmacisë me biçikletë dhe pasi ka qëndruar 15 minuta përballë saj ka shfrytëzuar momentin që s’ka pas klientë dhe është futur brenda. Punonjësja ka deklaruar për policinë se autori ka pasur në dorë një armë zjarri dhe i ka marre 80 mijë lekë të vjetra

Pasi ka marrë paratë, grabitësi është larguar sërish me biçikletë. Policia dyshon se autori është i komunitetit rom.
Ngjarja ndodhi dje rreth orës 18:15, ndërsa policia ende nuk ka arritur ta identifikojë. Pas marrjes së kamerave të sigurisë hetuesit mund të arrijnë në identifikimin e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.