Flasin ekspertët: Njihuni me pesë gjuhët e seksit

Keni provuar të flisni me gjuhën e seksit? Dr. Weiss liston disa prej tyre, ju ku bëni pjesë?
Loja
Loja e seksit është gjithçka për të kuptuar nëse seksi do të jetë kënaqësi nga partneri. Ai është i prirur të jetë spontan, seksi mund të jetë në vende të ndryshme, por edhe duhet të jetë kreativ për të zgjuar sa më shumë dëshirën dhe kreativitetin gjatë fazave të tjera.
Dëshira
Dëshira seksuale e partnerit rritet nëse ai e ndien veten të dëshiruar dhe të kërkuar. Zakonisht, meshkujt duan ta planifikojnë kohën e tyre seksuale. Kënaqësia e tyre shtohet kur u vihet në dukje se janë të dëshiruar seksualisht.
Kënaqësia
Nëse gjuha seksuale e partnerit është kënaqësi, ai do të kërkojë të dijë më shumë se si mund të të kënaqë. Meshkujt duan të eksperimentojnë për atë që u jep më shumë kënaqësi gjatë një akti seksual. Eksplorimi i tyre vazhdimisht në “terrene” të reja e çon marrëdhënien seksuale në një nivel tjetër për ju.
Durimi
Merre ngadalë, jepi të gjithë kohën e mundshme për të mësuar dhe provuar pozicione të reja për të rritur kënaqësinë. Një person i duruar fiton një masazh para aktit seksual, por edhe pas tij.
Pranimi/ festimi
Personi që ka një gjuhë të pranueshme seksuale kërkon që edhe ti të festosh bashkë me të në shtrat. Gjatë çdo faze të seksit meshkujt duan që të vlerësohen për të gjithë atë që bëjnë për të të kënaqur partneret dhe jo vetëm veten. Nëse në fund ata kuptojnë se kanë një partnere që iu plotëson çdo dëshirë, atëherë do të keni një jetë seksuale të shëndetshme.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here