Femra, kurrësesi mos i bëni këto veprime për partnerin tuaj

Dashuria të merr edhe mendjen, karakterin dhe cdo që që të bënte ty të ishe ‘’DIKUSHI’’.
Ja disa gjëra që nuk guxoni t’i bëni në emër të dashurisë:
Gjithmonë ju jeni iniciatorja e takimeve
Natyrisht që kjo nuk do të thotë se ju asnjëherë nuk duhet ta ftoni në takim, por asnjëherë mos i lejoni që kjo të bëhet rregull. Nëse i jepeni tërësisht, ai mund të ndalojë së luftuari për ju dhe të mos jeni më interesante për të.
Mos fshini pas tij
Nuk do të thotë kjo që asnjëherë nuk duhet ta lani pjatën e tij, sidoqoftë mos lejoni që të mendojë se përveç që ju ka të dashur ju ka edhe pastruese, sepse kjo gjë nuk është e mirë për lidhjen tuaj.
Mos ia paguani faturat
Përsëri po e potencojmë atë se ka disa përjashtime kur duhet të kontribuoni, por mos filloni ta sponzorizoni të dashurin tuaj, ajo është ide e keqe njëlloj sikur ai t’ju sponzorojë juve.
Asnjëherë mos ndryshoni për të
Është normale se çdokush që është në lidhje ndryshon disa vese, por në përgjithësi qëndron person i njejtë. Nëse keni një të dashur për të cilin ndryshoni në atë shkallë që nuk ju pëlqen juve ndërsa të afërmve tuaj nuk u është e qartë përse e bëni këtë, mendoni a ia vlen për dikë i cili haptazi nuk ju don ashtu siç jeni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here