Ekspertët flasin, ja sa herë në javë duhet të kryeni marrëdhënie që të jeni të lumtur

8
Kliko per me shume info

Jeta seksuale është një faktor shumë me rëndësi për lumturinë në cift. Një studim kishte kërkuar nga disa çifte që të dyfishojnë shpeshtësinë e seksit dhe kishte zbuluar se kjo kishte pasur efekte të tmerrshme në jetën e tyre seksuale. Ata e kishin shijuar seksin më pak dhe disponimi i tyre kishte qenë më i keq sesa i atyre që kishin ngecur me normën e tyre.
Shumë njerëz nivelin e kësaj shpeshtësie të seksit e shijojnë më së shumti gjatë viteve të rinisë, pastaj ky nivel i kënaqësisë bie
Një studim i vitit 2004 ka zbuluar se njerëzit sa më shpesh që bënin seks aq më të lumtur ndiheshin. Kjo është mbështetur edhe nga një libër i publikuar në vitin 2013, dhe i shkruar nga tre ekspert të seksit.
Tre deri katër herë në javë ishte sasia e mjaftueshme e niveleve të lumturisë.
Sidoqoftë, çiftet që bënin seks tre apo më shumë herë gjatë javës, nuk rezultuan të jenë më të lumtur sesa ata që e bënin vetëm një herë në javë.
Rrjedhimisht, ekspertët e seksit thonë se seksi, qoftë edhe vetëm një herë në javë, mund të jetë i mjaftueshëm dhe konsiderohet si mesatar për një çift të lumtur.


Kliko per me shume info
Kliko per me shume info

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here