E rëndë/ E djeg i dashuri me acid, arsyeja do t’ju shokojë

U zgjodh miss Italia në 20017 dhe ndër vite ka jetuar në fushën e medias plot sukses. Gessica Notaro e cila  është cilësuar si një ndër vajzat më të bukura në Itali, së fundmi u përball me një disfatë.
Ndërkohë jeta private duket se ishte e mbushur me dashuri, derisa më pas do të vinte dhe ndarja nga ish i dashuri i saj, Jorge Edson Tavares. Nuk ishte një ndarje e lehtë për të bukurën e Italisë, pasi Jorge e ka përndjekur që prej kohës kur ajo vendosi të ndahej prej tij.
Kjo nuk është e gjitha. Së fundi ai i kërkoi Gessica të riktheheshin në marrëdhënien e tyre të lënë në mes, por ajo e ka kundërshtuar.
Kështu ai e ka sulmuar me acid në fytyre dhe mjekët raportojnë se ajo rrezikon të humbasë shikimin. Menjëherë pas ngjarjes, Jorge, është arrestuar dhe do të gjykohet nga organet kopetente në Itali edhe pse ai e ka mohuar sulmin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.