Deputeti i PS ironizon Manjanin, ai i përgjigjet: Kërko përgjigjet e Ramës

Deputeti i Ps, Piro Lutaj, ditën e sotme në komisionin e ligjeve tha se do presim analizat mejkësore të Manjanit. Ish-ministria e quan atë një deputet koti dhe e sugjeron të kërkojë analizat e krueyarit. Për këtë ironi, Manjani ka reaguar në Facebook, duke i kthyer një përgjigje deputetit:
“Përshëndetje, Po lexoj në një portal që, një deputet koti i Komisionit të Ligjeve kërkon analizat e mia mjekësore..! I sugjeroj deputetit rilindas të kërkojë analizat e Kryetarit të vet! Nëse nuk ja jep i sugjeroj ta kerkojë në memorien e shtypit shqipëtar. Ja ka botuar Gazeta Tema kohë më parë”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.