Cozman ka dicka për ti thënë nënës dhe motrës

Jemi mësuar që reperat ti shohim gjithnjë nën petkun e gangsterave, por duket se Cozman ka vendosur ta thyejë këtë stereotip dhe të shprehë hapur dashurinë për dy prej femrave më të rëndësishme në jetën e tij, mamasë dhe motrës.

Ai ka postuar një foto të të dyjave, në një makinë dhe shkruan: “Oh, sa shumë ju dua!”. Reperi e ka shoqëruar këtë postim me hashtag-un: “Mama/Motër”. Duket se festat e kanë bërë Cozman mjaft të ndjeshëm dhe të dashur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.