Barack Obama në momentet më HIT internet (Video)

Barack Obama, gjatë tetë viteve sa ishte në krye të Shteteve të Bashkuara, jo rrallë herë e ka shfaqur në publik sensin e humorit, për të cilin do të mbahet në mend.
BBC ka bërë një përmbledhje të këtyre momenteve në një video të përkthyer nga Express, e të cilën mund ta ndiqeni më poshtë.
1.Kur një punëtor i picerisë e përqafoi atë në stil ariu.
2.Shakaja gjatë një darke në Shtëpinë e Bardhë: “E gjithë kjo polemikë për Jay Z që po shkon në Kuba. E pabesueshme… Kam 99 probleme dhe tash Jay Z është njëra nga to.”
3.Përformimi i një klasiku të Al Green.
4.Vallëzimi Tango.
5.Takimi me një 106-vjeçare.

Five times US President Obama went viral

Five times Barack Obama went viral.

Posted by BBC News on Dienstag, 10. Januar 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here