Artistja shkodrane sjell foto totalisht nudo, me një kërkesë të veçantë

Brigela Demaj, fotografia shkodrane e cila u bë e njohur kur fotografoi dy femra teksa putheshin, ndërsa në sfond shihej një urim për Bajramin, vjen sërish me një set fotosh provokuese të realizuara në qytetin e saj.

22-vjeçarja, e cila ka studiuar për pikturë grafike, thotë se nuk duhet të kompleksohemi nga lakuriqësia.

Kliko per me shume info

“Besoj se askush nuk duhet të ketë komplekse para fotografisë së nji gruaje lakuriq, duhet ta zhveshim atë trup nga mendësia e gabuar se është kriju vetëm për të nxitë dëshira seksuale, dhe duhet të fillojmë ta shohim si një trup njeriu, i bukur në kompleksitetin, çuditshmërinë e vet. Mbi të gjitha duhet të fillojmë ta shohim si nji trup që nuk i përket askujt e që nuk definon qenien e kësaj gruaje”.

Lakuriqësia në një formë është rebelim ndaj shtypjes emocionale, psikologjike dhe me raste fizike, që i bëhet gruas, vetëm sepse ajo është grua dhe vetëm sepse gjendet në atë trup.

Kështu që fotot e mia tregojnë vajza që e shijojnë trupin e tyre, lakuriqësinë dhe vetë qenien e tyre. Duhet të kemi më shumë vajza të tilla dhe duhet të kemi më pak djem që intimidohen nga vajza të tilla”, shprehet ajo./panoramaLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.