Arsyet shokuese, ja përse nuk duhet të flini pa bërë seks

Kryerja e marrëdhënieve seksuale pothuajse cdo natë para gjumit është këshilla më e mirë për nëj cift.
Ja arsyet:
Seksi është ilaci më i mirë për gjumë
Nuk kanë thënë kot “Ilaqi më i mirë i gjumit është seksi”. Orgazma gjat seksit ju qetëson si psiqikisht ashtu edhe fizikisht dhe ju mundëson të bëni një gjumë të qetë. Është fakt që seksi i natës ndikon pozitivisht tek personat që kanë probleme me gjumin e natës. Këta në krahasim me çiftet që nuk kryejnë marrëdhënie seksuala para gjumit, bëjnë një gjumë më të thellë dhe më të qetë.
Është sporti më argëtues
Përveç kësaj, çiftet të cilat merren me sport për rregullimin e qarkullimit të gjakut, mund ta zëvendësojnë atë me seks para gjumit. Përderisa me sport ju e aktivizoni një pjesë të trupit, me seks aktivizohet cdo pjesë e mundshme e trupit tuaj. Kështu organet punojnë në mënyrë më efikase dhe përshpejtohet rinovimi i qelizave. Rrahjet e shpeshta të zemrës e rrisin sasinë e oksigjenit dhe të gjakut teksa shpërndahen në tru dhe në inde. Kjo do të thotë një performancë më të mirë mendore. Nëse seksi para gjumit bëhet në mënyrë te rregullt, performanca juaj mendore shtohet rregullisht.
Mbajeni vijën e trupit tuaj përmes seksit
Një avantazh tjetër i seksit para gjumit është se i ndihmon çiftet ta mbajnë formën e tyre. Pasi seksi nuk është diçka individuale dhe me ekuilibër siç janë sporti dhe ushqimi i shëndetshëm, është i përkryer për individët të cilët kanë vështërsi në këto lami.
Djegë 150 kalori në 30 minuta
Sipas hulumtimeve, 30 minuta ses të pasionuar djeg 150 kalori. Përveç kësaj, seksi para gjumit e korrigjon boshtin e kurrizit dhe kështu ndikon pozitivisht në qëndrimin tuaj. Lëvizjet ritmike që krijohen gjatë seksit në pjesën e poshtme të belit, ndikojnë mirë në muskujt e shpinës dhe në boshtin e kurrizit.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here