Aknet ‘’flasin’’, ja problemet që keni me shëndetin

Kliko per me shume info

Aknet tregojnë më së miri problemet që kemi me shëndetin.
Pavarësisht se në cilën pjesë të trupit ndodhen, aknet janë një tregues i problemeve të ndryshme shëndetësore.
Balli: Aknet në ballë mund të tregojnë se keni probleme me mëlçi. Përveç kësaj, aknet në ballë janë tregues i skalpit të papastër dhe të yndyrshëm të cilat mund të shkaktojnë akne.
Mes vetullave: Edhe aknet në këtë pjesë të fytyrës janë tregues se keni probleme me mëlçinë.
Hunda: Zona e hundës është e lidhur me zemrën dhe stomakun. Por, edhe heqja e qimeve të vetullave në disa raste të rralla mund shkaktojë akne.

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here