Zbulimi shokues, ja baza e UFO-ve në Tokë(Foto)

Një zbulim i fundit për UFO-t shokon. Një teori e çuditshme sugjeron se një anomali misterioze ka zbuluar se në Antarktidë mund të fshihet një vendqëndrim alienësh.
Teoria pothuajse e pabesueshme vjen nga një skuadër gjuetare alienësh, e cila deklaron se nazistët e kanë ndërtuar bazën në Antarktidë gjatës Luftës së Dytë Botërore, me qëllimin që të përdorej nga UFO-t.
Anomalia misterioze gjigante e Antarktidës ka një gjatësi prej 240 km dhe thellësi 850 metrash.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.